Stämmoombudsutbildning i Katrineberg den 19-20 maj 2017

Det var 22 stycken deltagare från Halland, Blekinge, Skaraborg, Älvsborg, Kronoberg, Bohuslän och Värmland som samlades på Katrinebergs Folkhögskola i Vessingebro för att genomföra två dagars utbildning.

Under dessa dagar hann vi med att gå igenom hela materialet inför stämman. Det var även två representanter med från valberedningen och de förklarade noggrant om hur och varför de tänkt som de gjort vilket var väldigt lärorikt.
Tiden gick fort och vi tror att vi fick stor inblick i materialet som kommer att behandlas på Reumatikerförbundets stämma den 3-4 juni i Stockholm och även en liten inbkick om hur det kommer att fungera med den nya tekniken då allt ska ske med hjälp av läsplatta.
Vi kände oss trötta men fulla av information när vi vände hem mot Blekinge igen på lördagseftermiddagen.