SLE-träff i Karlskrona

Den 6 mars 2014 var ordförande Inga-Lill Johansson och SLE-ombudet Åsa Moberg-Axelsson inbjudna till en träff på Kompetenscentrum Annebo i Karlskrona av kuratorn Ann-Louice Olsson.

Det var 7 kvinnor med SLE diagnos som dök upp till träffen samt vi 2 och kuratorn och så medverkade 2 personal från sjuhusbiblioteket. 
Vi började med att presentera oss och jag och Inga-Lill berättade lite om lokalföreningarna och om vårt Distrikt här i Blekinge och passade på att berätta vad vi har att bjuda på.
Några av deltagarna hade haft sin diagnos länge medan andra var nysjuka och alla hade vi både liknande upplevelser men mycket skilde sig också åt.
Vi bestämde att vi skulle försöka fortsätta att hålla lite kontakt, dom 5 deltagarna från Karlskrona skulle samlas igen och vi från västra delen ska se till att ordna en träff i Karlshamns lokal innom det snaraste, och även försöka få med några fler. 
Hoppas att deltagarna var nöjda och tyckte att vi delat med oss lite av våra kunskaper och erfarenheter.

/Åsa 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.