Reumatikerfonden gratulerade Blekingeforskare, 15 maj 2014

Reumatikerförbundets Forskningshandläggare Yvonn Enman och Kristin Blidberg gästade den 15 maj Reumatologmottagningen vid Blekingesjukhuset i Karlskrona för att uppmärksamma Blekingeforskaren Maria Söderlin som fått 150 000 kronor från Reumatikerfonden för sin forskning.

I år uppmärksammas bland annat problem i käklederna. Men även forskning om tandhälsan och sambanden hos vuxna med ledgångsreumatism, därför har docent Maria Söderlin som är reumatolog vid Blekingesjukhuset fått 150 000 kronor från Reumatikerfonden, fakta om hennes forskning finns på Reumatikerförbundets hemsida.

Hon tilldelades också ett fint diplom samt så passade man på att ha bjudit in både givare och representanter från Reumatikerdistriktet och bjuda på tårta.

• 4 år sedan Permalänk

Bra. Lycka till i fortsättningen.