Ombudsträff i Karlshamn, 28 april 2014

Den 28 april träffades 20 diagnosombud och studieorganisatörer för en ombudsträff i Reumatikerföreningen Karlshamns lokal.

Vi startade dagen med lite kaffe och så hälsade Inga-Lill Johansson alla välkomna. Tyvärr hade vi fått ett sent återbud från en föreläsare men det fanns att prata om ändå, bland annat gick vi igenom Reumatikerförbundets värdegrund och så diskuterade vi hur de olika Reumatikerföreningarna har det på cirkelfronten.
Efter en god lunch gjord av Tina Nilsson, Gualöv så höll hon ett intressant föredrag om kost.
Eftermiddagen avslutades med kaffe och kaka samt utvärdering och Inga-Lill Johansson och Britta Bengtsson tackade alla för i dag och så beslutades det att vi träffas igen till hösten.