Kassörsutbildning för hela Reumatikerdistriktet den 17 december.

Alla kassörer, ordförande, revisorer och övriga intresserade i lokalföreningarnas styrelse var inbjudna till utbildning och information om bland annat SpeedLedger, i Karlshamn.

21 stycken deltog från distriktet och lokalföreningarna när Katarina Olsson och Carina Friberg informerade om det nya bokföringsprogrammet Speedledger som Reumatikerförbundet rekomenderat oss att gå över till samt om ekonomi i allmänhet.
Det var en intensiv dag men tiden gick fort och alla blev intresserade och fortsätter nog att anmäla sig den närmaste tiden.