Förbundsstämman i Solna 150529-31,

Den 29-31 maj 2015 så genomfördes Reumatikerförbundets förbundsstämma i Solna.

PÅ fredaagen så samlades 80 ombud från distrikten, ett ombud från Unga reumatiker, förbundsstyrelsen, personal och övriga gäster på Friends hotell i Solna. Efter incheckning så blev det en föreläsning med transvestit Claes Schmidt som föreläste som Sara Lund om olika fördommar.
På lördagen så öppnades stämman och det blev sedvanliga årsmötesförhandlingar och 11 motioner behandlades. Kvällen avslutades med middag, prisutdelning och dans.
Söndagen var vikt åt framtiden och det blev 3 olika föreläsningar.

Se hela rapporten som bilaga